Canon EOS M6 + objektiv EF-M 15-45 mm IS STM

Prodám fotoaparát Canon EOS M6 s objektivem EF-M 15-45 mm IS STM. Základní specifikace je uvedena níže, více na webu výrobce nebo na e-shopech. Foťák jsem několik let příležitostně používal pro focení rodinných fotek, na dovolených apod., po dokoupení dalšího objektivu (součást mé další běžící aukce) pak na focení portrétů a sportu. Foťák je ve velmi dobrém stavu, má několik drobných odřenin a opotřebení z běžného použití (viz foto). Na dotykovém displeji byla (stále je) po celou dobu používání nalepena ochranná fólie. Ta je poškrabaná použitím, nicméně v době prodeje může/nemusí být odstraněna; pod ní bude zcela nepoškozený displej.

Součástí je objektiv EF-M 15-45 mm IS STM. Ten je zcela funkční, bez poškození, běžné používaný. Skla nejsou poškrábaná, nicméně špatně se to fotí. V případě zájmu pošlu více fotek. K objektivu přidávám polarizační filtr, který byl na objektivu prakticky stále nasazen a sloužil tak i jako jeho ochrana. K napájení slouží Li-Ion akumulátor, které nabízím dva. Druhý je dokoupený, jde o originální příslušenství Canon. Nabíječka do sítě je součástí.

Foťák byl běžně používán a snažil jsem se o něho dobře starat, aby mi dlouho vydržel. Přešel jsem však na většinové focení mobilem a pro foťák už nemám využití. Doporučuji se také podívat na moji další běžící aukci, kde nabízím další objektiv k tomuto foťáku.

Specifikace
rozlišení: 24,2 Mpix
objektiv v balení: EF-M 15-45 mm IS STM
konektivita: USB, Wi-Fi, HDMI
displej: 3'' výklopný dvěma směry
záznamové médium: SD/SDHC/SDXC
max. citlivost: 25 600

Obsah balení
fotoaparát Canon EOS M6
objektiv EF-M 15-45 mm IS STM
polarizační filtr
krytka na objektiv
2x originální akumulátor
nabíječka akumulátorů
originální krabice

Důvod prodeje: nevyužití, přešel jsem na domácí focení mobilem

Více informací např. zde: https://www.czc.cz/canon-eos-m6-ef-m-15-45mm-is-stm-cerna/208423/produkt
Cena: 10 000
Číslo inzerátu 143903

 

5.5.2024 | 22:13 | Prohlédnuto 73 ×

Poslat odpověď na tento inzerát

Z důvodu ochrany proti zneužití e-mailu inzerenta spammery, nezveřejňujeme automaticky e-mail.
Pro kontakt prosím využijte tento formulář, který pošle Vaši odpověď na adresu inzerenta.

Opište kód

Máte problém s čitelností textu?
Klikněte na tlačítko "Nový kód" a systém vygeneruje nový kód.

Vyplněním a odesláním formuláře bude vlastníkovi inzerátu odeslána tato zpráva na jeho e-mail. Vlastník inzerátu může a nemusí na tuto zprávu odpovědět. Formulář slouží pouze pro kontakt s inzerentem v kontextu s obsahem jeho inzerátu. Je zakázáno posílat zprávy, které nesouvisí s obsahem inzerátu a které může uživatel považovat za nevyžádané.